ÅRETS HEST – GI DIN STEMME

21. Januar kåres årets hest . Yarrah Boko er nominert, og etter en utrolig sesong 2011 er naturligvis håpet at han stikker av med tittelen !

Sakset fra http://www.hestegalla.no :

«Hestegalla 2012 går av stabelen 21. januar 2012. Hele hestesporten samles for å hedre de beste prestasjonene i året som har gått. Arrangementet avholdes i Sonja Henie-salen på Oslo Plaza. Ca 500 gjester vil overvære arrangementet, fordelt på nominerte, inviterte og betalende gjester.

Det er Norges Rytterforbund, Norsk Jockeyklub, Norsk Hestesenter, Det Norske Travselskap og Norsk Rikstoto som står bak Hestegalla. I løpet av kvelden blir det utdelt en rekke priser. Hver enkelt organisasjon vil hedre sine egne utøvere, og er i tillegg representert med nominerte utøvere. Det vil også bli delt ut en fellespris som er ”Årets hest.” Publikum vil også få mulighet til å stemme på ”Årets hest”. »

DU KAN AVGI DIN STEMME  HER :   stem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s