FOR ET DRAMA !

Bazire vil kaste Yarrah ut av stallen på Grosbois !!!!

Grunnen til dette skal angivelig være at han ikke «får det som han vil »

Dette er klippet fra TGN i dag :

Vi har hele tiden vært enige om at Yarrah Boko skal starte i Prix de Cornulier og eventuelt i Prix d`Amerique om han får plass. Mandag ville Bazire plutselig melde Yarrah Boko i Prix de Belgique og det ble gjort. Jeg var ikke enig i det og meddelte at hesten skulle strykes fra løpet. Tre løp på tre uker blir for mye. Vi skal ha igjen hest til våren også. Bazire var åpenbart ikke enig og nå har vi fått beskjed om at hesten skal ut av stallen. Jeg er selv på ferie i Thailand, og vet ikke detaljene utover at Bazire ikke ønsker å samarbeide med oss lenger. Jeg snakket med Darius i sted og da kjørte Bazire hurtig med Yarrah Boko, så egentlig er jeg veldig i tvil på hva som skjer, men må vi finne oss en annen plass, så gjør vi det. Det er ikke noen krise. Vi må kunne samarbeide, ellers er det ikke noe vits i holde på, sier Trond Anderssen til TGN.

Jean Michel Bazire ville at Yarrah Boko skulle gå et såkalt preparéløp i Prix de Belgique med sko på alle fire beina og inne i haugen. Da Anderssen ikke ville det samme, skal ikke Bazire være interessert i å ha Yarrah Boko på stallen lenger. Det er i de rapporter vi sitter inne med fra Frankrike så langt.

– Jeg har søkt Anders Lindqvist på telefon, men ikke fått tak i ham ennå. Oppstallinghos ham er et alternativ om det nå viser seg at det har skjært seg hos Bazire. Ellers har vi et par andre alternativer på Grosbois. Det løser seg helt sikkert. Selv kommer jeg til å reise til Frankrike til uka og bli der over Prix d`Amerique, forteller Trond Anderssen.

Mer om denne dramatiske utviklingen rundt Yarrah Bokos Frankrike-opphold kan du lese om i morgendagens papirutgave av Trav og Galopp-Nytt
Her er artikkelen fra Trav24 i dag :

Etter uenighet rundt videre matching av Yarrah Boko har ferierende Trond Anderssen og Jan-Erik Andresen fått beskjed om å flytte Yarrah Boko ut av stallen til Jean Michel Bazire. Som vi skrev i går ønsket Bazire å starte Yarrah Boko i Prix de Belgique mens Bullerne var av motstatt formening.

Trond Anderssen er hestens trener og tok beslutningen om å stryke hesten som nå er borte fra startlistene i det franske datasystemet. Det har ført til at hesten ikke lengre er velkommen på stallen til den franske toppkusken.

Etter noen hektiske formiddagstimer har kretsen rundt hesten nå fått tenkt litt men det er fortsatt usikkert hva som skjer. Et alternativ er plass på stallen til Anders Lindqvist som også holder hus på det gedigne treningssenteret Grosbois. Dette bekrefter eier Jan-Erik Andresen til Trav24 på telefon fra Thailand.

Man skal aldri få slappe helt av i ferien?

– He he, dette ble kaotisk kan du si. Jeg vet ikke stort mer enn deg foreløpig men vi velger å avvente litt utover dagen. Vi har fått beskjed om at vi får plass hos Anders Lindqvist. Den avgjørelsen får vi ta så fort det lar seg gjøre.

Hvem rir Yarrah Boko i Prix du Cornulier?

– Det er også usikkert nå. Meningen var jo stallgutten til Bazire men jeg regner med at vi må finne en ny sier Andresen som gjerne kunne vært dette foruten. Hesten skal ikke gå tre løp over 2700 meter på tre uker i den konkurransen, det er vi ikke interessert i så da gjenstår det å se hva som skjer videre i dag avslutter Andresen.

Mange kommentarer angående dette , har i dag florert på forskjellige nettsider . Her et lite utdrag :

*  Kan det bli mindre profesjonelt..?? Klisne franskmenn.

*  Æsj, for en primadonna! Det er vel ikke han som bestemmer hvor/når hesten skal starte vel??

* Klapp på skulderen til Buller’n for at han tar hensyn til hesten, og ikke en arrogant franskmann.

* Bazire….Bazire…Bazire….. nå havnet du nettopp på «shit-lista» til fryktelig mange nordmenn !!!! 
La oss håpe det ordner seg – slik oppfører man seg IKKE !!!!!!!! Greit å være «konge i eget land «, men èn ting er helt sikkert : om egoet blir for stort for kroppen – blir man upopulær – uansett hva man heter og hvor god man er  !


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s