FY SKAM DEG, BAZIRE !

Dette burde du ha holdt deg for god og  profesjonell til !!!  Yarrah er nå ute av stallen til ovennevnte, da han som en gretten tenåring «kastet» Yarrah på dør etter å ikke ha fått viljen sin …….    BAD SPORTSMANSHIP !!

Her kan du se hva Trav24 skriver i dag :

Franskmenn fornekter seg ikke. Etter at Trond Bullern Anderssen strøk ut Yarrah Boko fra Prix de Belgique fikk kretsen rundt hesten beskjed om å flytte til en annen stall. Et samarbeid som bar frukter i fjor, i form av både utvikling av hesten og pengepremier skulle i år

krones med start i verdens hardeste travløp, Prix de Amerique.

Slik skulle det altså ikke gå. Jean Michel Bazire har som franskmenn flest et behov for å markere seg og det som for kort tid siden var avtalt med neste start i Prix de Cornulier snudde fort når han meldt hesten i Prix de Belgique uten å spørre hverken eier eller ansvarlig trener. Vi tror ikke Bazire har så dårlig råd at han ikke kan ta en telefon selv om eier/trener flesker seg med massasje og strender i fjerne strøk i Thailand.

Poenget er vel heller mer at han tar for seg så fort han skjønte at de var på ferie og det vitner om arroganse og lite proff håndtering. For ikke så mange måneder siden lovet Bazire og ikke kjøre flere løp i Skandinavia for dommerne bøtela ham alt for ofte og alt for hardt. Omtrent ved innmelding til neste storløp var han tilbake. En klok mann har sagt – ved å finne en god foretningsmann, følg pengene.

Nå er det ikke alltid pengene som er viktigst og bra at noen tenker i de baner også. Eier og trener ønsker nemlig en hest hjem om drøye to uker som kan starte videre, ikke en som har gjort sitt. Husk på at Yarrah Boko er ekstremt storvokst og selv om han har tålt mange harde løp i år har sikkert Bullern begrep på hva han snakker om når han ikke ønsker å starte i tre løp over 2700 meter i den konkurransen som er på Vincennes på så kort tid.

Nå er Yarrah Boko på plass på stallen til Anders Lindqvist, han er for øyeblikket hjemme i Sverige av familiære grunner men er snart på plass og hjelper til med det han kan. Og det er mye.

Og dette skriver TGN:

Nå er vi hos Lindqvist!

– Nå er jeg og Yarrah Boko på stallen til Anders Lindqvist. Det er ikke så stor forskjell. Stallene er veldig like her nede, sier Yarrah Bokos oppasser Darius Tamulevicius.

Det ble dramatikk på Grosbois i går daJean Michel Bazire sendte Yarrah Boko ogDarius ut av stallen etter at det ble uenighet mellom Bazire og Trond Anderssen om matchingen av Yarrah Boko. Darius og Yarrah ruslet de drøye 100 metrene ned til Anders Lindqvists borg på Grosbois og der er de nå kommet på plass.

 – Det er omtrent akkurat samme stallen. Alle borgene her nede er bygd likt, så det er ikke noen stor forandring. Jeg og Yarrah gjør som vi pleier å gjøre her nede og for meg er det ingen stor forandring. Trond Anderssen kommer nedover neste uke og vi skal klare dette som vanlig. Ulempen er selvfølgelig at Bazire ikke kommer til å kjøre Yarrah Boko i et eventuelt Prix d`Amerique, men ellers er det ikke stor forandring. Jeg likte med bra hos Bazire og alle var vennlige på stallen. Det er de ennå. Dette går på uenighet om opplegg og ikke person, sier Darius Tamulevicius til TGN.

 

Nå kan vi bare krysse fingrene for at Yarrah får vist «menigheten» at han faktisk kan gå tøffe travløp UTEN Bazire´s hjelp ! DET hadde vært en pent «takk for meg» når han forlater Frankrike 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s