NÅ ER DET KLART……. SØNDAG BRAKER DET LØS !

Nå er startlistene klare, og Yarrah starter i Prix de Cornulier , verdens største montèløp.

Det som gjør dette litt i overkant spennende, er at rytteren ALDRi har tatt i hesten …. Men det trenger slettes ikke være negativt. Noen ganger kan det  faktisk være en fordel at man starter med «blanke ark»….. Det eneste vi vet med sikkerhet, er at når man driver med travsport, kan det gå begge veier 🙂 🙂

Dette blir ulidelig spennende, kommentarene i media har vært mange – både FOR og IMOT – la oss håpe Yarrah viser oss hva vi vet han er laget av ! Da kan det bli fryktelig moro å være norsk i Paris på søndag  !!!! Èn ting er iallefall sikkert : Yarrah er i fin form, og veterinærene har ikke funnet noe galt med ham. Så det er duket for spenning på søndag, gitt…. 

Travsporten har mange, mange fine sider. I denne saken er de mindre pene kommet frem…. franskmenn som fryder seg over dårlig hurtigartbeid av Yarrah for noen dager siden, travfolk både hjemme og borte som «KAN ALT, VET ALT» angående matchingen til hesten og ikke unnlater å fortelle resten av verden hvordan DE mener det burde gjøres osv osv.  Undertegnede er iallefall av den oppfatning at en trener/hesteeier må få lov å ta sine valg – det er da sannelig også DE som tar på seg ansvaret hvis det blir feil – INGEN ANDRE !!    Slik er det om hesten heter Tusseladden eller Yarrah Boko !!

La oss samle oss om det faktum at Norge har en hest med i verdenseliten – og være stolte av det !

Her kan du forøvrig lese hva Trav 24 skriver i dag :    her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s