DET GIKK IKKE HELT SOM ØNSKET …..

Man kan vel trygt si at det var knyttet stor spenning opp mot løpet til Yarrah søndag 21.1. noen få minutter over kl 15:00…….

(Yarrah på boksen, like før varmingen 22.1.12)

Varmingene (2 stk) forløp som normalt, treneren var meget fornøyd. Men før hestene entret banen til løpet, ble det litt tumulter da Yarrah  ble skremt, og rytteren ramlet av (ifølge Trav24) . Yarrah kom som sistehest inn i banen, starten gikk, og hesten ble styrt inn imellom andre hester. Dette syntes visst Yarrah ikke var særlig trivelig – og galopperte etter ca 600 meter !   Han ble disket, men ble ridd videre for  rutinen sitt del, et godt stykke etter feltet.

Sånn kan det gå. Her snakker vi om montè-debut …. i verdens tøffeste montèløp ! Da kan det gå «åt skogen»  …..

Men er det noen grunn til å henge med leppa ???  NEIDA . Hesten er frisk – det er hovedsaken. Han er i form – også avgjørende for videre planer . Han har bare hatt mer enn sin porsjon med uflaks under Frankrike-oppholdet !  Nå blir det start 28. januar i stedet (ref. tidligere innlegg) hvor han får starte i fremste rekker, i et grunnlagsløp hvor han står perfekt inne.  VI HEIER HAM FRAM, og ønsker ham velkommen hjem etter helgen .

Dette skriver Rikstoto på sine hjemmesider :   her 
Her er Trav24’s opsummering :   her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s