SNART BRAKER DET LØS !

Yarrah starter snart sesongen på ordentlig, og kvalen til Olympiatravet er ikke langt unna. 7. april på Romme – det blir utrolig spennende. Deretter (kan man forutsette, eller ? ) blir det Olympiatravet på Åby , OGP, Elitloppet osv osv. For en spennende sesong for norsk travsport og for Yarrah og kretsen rundt ! Vi gleder oss til å få se ham banke Europaeliten i år 🙂

I dag var han på Bjerke for et hurtigarbeid, og vitner forteller om en strålende hest i banen !  Hurra !!

For de av dere som ikke leser TGN , legger jeg ved en artikkel fra i dag, der listen over Masters (erstatter Grand Circuit) ligger ved. Som de sier i TGN : vi regner med at Yarrah gjør et gigantisk hopp på lista om ikke lenge ….

Les her 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s