KAN YARRAH BANE VEI FOR ENDRINGER HOS DNT ?

I torsdagens TGN tok eier, Jan-Erik Andresen, opp et svært viktig tema – nemlig tilrettelegging for hesteeiere og trenere som starter hestene sine i utlandet.

Som nevnt i artikkelen : det er ikke nødvendigvis snakk om økonomisk tilrettelegging, men den praktiske biten. Det er et stort apparat som skal «gå rundt» når man starter i utlandet, i særdeleshet når det er snakk om løp av litt «størrelse». Tollpapirer, oppstalling, transport, regler og lover, hvem, hva , hvor,  osv osv … listen er lang. For mange kan dette bli «overveldende» – i verste fall kan det skje feil som kan føre til at hesten ikke får starte.

Bør ikke DNT på banen når det gjelder dette temaet ? Yarrah leverer til travet i Norge – kan travet levere noe tilbake ?
Han skulle for eksempel ha vært til start i Norge oftere enn han er – men da må løpsutskrivingen kanskje «fornyes» ?

Vel – det er et tankekors ….. men nå skal vi bare glede oss til å få se ham her hjemme under OGP , som forøvrig blir hestens første start i Norge i 2012 , til tross for at han er norskregistrert, trenes i Norge, og eies i Norge ! ( og vi skriver midten av mai…………)

La oss håpe at våre travpolitikere ser på temaet – kanskje kan innspillet i TGN føre til at andre får det lettere i fremtiden ? Vi håper det .

Her er artikkelen  (trykk på bildet 2 ganger for å forstørre det )

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s