STERKE, TAPRE OG DYKTIGE YARRAH !!!

Det ble fjerdeplass i Elitloppet, etter  – som vanlig er – å ha havnet i dødens. Det er jaggu ikke lett når man går mot verdens beste hester, og har satt ny rekord på 1.09,7 bare et par timer tidligere….
Han leverte nok en gang et løp det luktet svidd av, og gikk i  på 1.10.6. Intet mindre en fantastisk. Brian Sears bak Arch Madness må ha hatt et øyeblikk «time-out», som slipper teten til Commander Crowe. Dette medfører at Yarrah havner i dødens !   Tenk om Yarrah kunne ha fått hatt ryggen på CC inn på oppløpet – da er det ikke godt å si hva som hadde skjedd…….

Vi bøyer oss i støvet og takker Yarrah for å ha gitt travnorge en fantastisk opplevelse, uansett om det var på Valla, eller foran TV-skjermene hjemme !   Løpet kan dere se HER

Dette sto på Rikstoto sin hjemmesider etter løpet :

Yarrah Boko uheldig En som ble meget rammet av den uortodokse kuskingen til Brian Spears, var norske Yarrah Boko. Han lå utvendig fra start av, Ulf Ohlsson vurderte aldri å angripe lederen, men kunne fått drømmeløpet med sin hest om Commander Crowe ikke ble hadde blitt sluppet til tet. Yarrah Boko travet uhyre sterkt nok en gang, var med i tetkampen til 50 meter fra mål, der han tapte en lengde og kom til mål som fjerdehest. Totalt tjente vårt travess 550.000 svenske kroner, hvilket i seg selv er utrolig bra. Men – det kunne blitt langt mer. – Først vil jeg berømme Yarrah Boko som var fantastisk bra for dagen, han fungerte helt på topp. Dernest vil jeg understreke at jeg ble kraftig overrasket over at Commander Crowe ble sluppet til tet av Brian Spears. Vi lå an til å få drømmeløpet, men fikk det ikke. Han kjempet hele veien, men det ble for tøft, sa Ulf Ohlsson etterpå.  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s