DE SMÅ, MEN GODE HISTORIENE

De siste dagene har vært preget av en del negative overskrifter i fagpressen , samt på riksdekkende media, i forbindelse med løpene på Jarlsberg lørdag 3.11.2012

Man er raske til å henge seg på når det skjer ”dumme” ting, men det får så være.
Kretsen rundt Yarrah hadde i alle fall  ingenting å frykte hva gjelder negativ mediedekning , tvert imot. Det er selvfølgelig alltid hyggelig.

Flere organisasjoner nyter godt av travhester grunnet gavmilde hesteeiere, flere bedrifter tjener godt på travsporten  . Men så var det enkeltmennesket da – de som ikke vises eller høres ….

Ekstra moro er det når noen er ihuga fans. Det er ikke bare hestene som har en tilhengerskare . Yarrah har det, men det har også kusken hans (i Norge), Kai Johansen .

NN er en ung mann som følger med på ALT Kai foretar seg i banen , og gleden var stor da han fikk hanskene til Kai etter et storløp i sommer .  Tenk deg gleden hans, når Yarrah Boko – Kai Johansens faste makker i Norge, gleder ham ved å gi ham seiersdekkenet etter Jarlsberg-løpet på lørdag.   Jan-Erik fikk nyss om denne personen, og var rask i vendingen ….
Dette er de POSITIVE historiene, som det for øvrig finnes mange av i sporten vår. De kommer bare litt for sjelden til overflaten.

Yarrah gledet mange på lørdag – men den gladeste er nok en ung mann som har Kai’s hansker og Yarrah’s seiersdekken hjemme hos seg  🙂 🙂

YARRAH HAR NETTOPP VUNNET TH.MARTHINSENS ÆRESLØP PÅ JARLSBERG 3.11.2012. HER SAMMEN MED DARIUS OG KAI . (foto: M.Klette)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s