ÆSJ #¤»##**?!!&%…..

Det gikk «åt skogen» i løpet i dag … så synd, så synd… Yarrah slengte seg over i galopp ca 100 meter etter start og tapte det meste, satt etterpå fast med ALT IGJEN PÅ TANKEN !!  I travverdenen er vi flinke å lete fram det positive når et løp går «i dass» – så også denne gang, om dog en liten trøst : Yarrah var nemlig strålende i varming, var strålende i løpet etter galoppen og så dunderfin ut ved målpassering.

Dette skriver de på TGN sine nettsider :

«Jägersro: Yarrah Boko galopperte etter 100 meter i Guldivisjonen. Han fikk en veldig fin start, men galoppen spolerte alt.

Yarrah Boko var oppe som tredjehest, da han plutselig slang seg over i galopp. Uten galoppen hadde han normalt fått teten tidlig. Han tapte masse og havnet langt bak feltet. Likevel satt han fast over mål med masse krefter igjen på lager.

Svenske eksperter uttalte før løpet at Yarrah Boko så fantastisk ut i oppvarmingen. De var ikke i tvil om hvem som skulle vinne løpet. – Jeg er helt enig med de svenske ekspertene. Yarrah Boko så strålende ut i oppvarmingen. Det gjorde han også over mål. Noen forklaring til galoppen har vi ikke. I følge Ulf Ohlsson kodet Yarray Boko over på et bakbein og slang seg over i galopp. Nå skal vi ta revansje på Åby om to uker, sier Trond Anderssen til rikstoto.no.»


Yarrah på Jarlsberg 3.11.2012      (Foto: M.Klette)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s