TRANSPORT-MARERITT ?

Det kunne fort blitt det…… Darius og Yarrah sto nemlig fast i trafikken 2 mil sør for Rygge , på grunn av et trafikkuhell.  Men det løste seg heldigvis til slutt, og i skrivende stund er transporten cirka 1 time unna Åby. Man regner med å ankomme banen kl 13:30.

Så er det bare å rigge seg til foran skjermene – det gledes til stor travsport.   Men husk : dobbel open stretch på Åby kan sørge for litt «uvanlige» resultater – ikke alltid den beste hesten vinner på denne banen .  Vi satser på en Yarrah som ligger flere lengder foran feltet ned oppløpet, og ikke trenger bekymre seg over slikt 🙂   YOU GO, YARRAH !!

Yarrah  på Åby (Foto: M.Klette)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s