EN TØFF BRANSJE

Slik lyder overskriften i lederspalten i TGN 27.6.2013.

Ja, det er en tøff bransje . Ja, det er alvorlig med gaffelbåndsskader. Ja, det er ikke fritt for at hele teamet rundt Yarrah har gjort seg tanker – mange tanker – om fremtiden hans .
Men èn ting er sikkert : man vil bare det aller beste for Yarrah – og man leker ikke med den beste varmblodstraveren i landet – ingen i teamet rundt ham gjør det ! Han ER og har alltid blitt – fulgt tett opp av mange fagfolk – de beste ! Ingen avgjørelser blir tatt uten at hele teamet har vurdert hvorvidt det er forsvarlig. Og når man har tatt en avgjørelse, så er det basert på gode vurderinger. I de tilfeller det har hersket litt usikkerhet rundt hvorvidt det er «klokt» å starte, har man alltid latt være å gjøre det .  INGEN i teamet rundt Yarrah ønsker at han skal forlate løpsbanen (når den tid kommer) som en «fallen hero» – derfor kan vi alle være trygge på at de alltid tar avgjørelser til beste både for hesten og alle rundt ham .

Det er nå engang slik at  det er lov å mene, og det er lov å ha synspunkter. Still ett spørsmål i travmiljøet, og du får to svar …..  Hvem har rett ? Ingen vet, selv ikke teamet rundt vår beste hest . Selv ikke den beste veterinær
Påfallende er det dog, at landets ledende fagblad innenfor sporten vår – kan fortelle at de har «sett ting» når Yarrah har vært i banen , som gjør at de undres på om det er riktig at han matches slik han gjør ?
Når det gjelder fagpressen, så har de aldri vært redde for å kaste ut brannfakler – det er herlig forfriskende, og mange ganger nødvendig.  Men man skulle kanskje kunne forvente at de skriver noe om det de ser, som de ikke liker. Istedet dukker det opp i en leder, og leserne sitter tilbake med spørsmål : hva har de sett, hvorfor er ikke dette nevnt tidligere ?

Vel – la oss alle krysse fingre for at Yarrah Boko får fortsette karrieren sin en stund til , og glede det norske travpublikum . Og OM helsa skulle svikte , ja så ville det vært trist – men selg ikke skinnet før bjørnen er skutt !
Èn ting om gangen 🙂

LYKKE TIL PÅ JARLSBERG, Yarrah !!!!

yb tgn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s