LEKESTUE

Man skal alltid være forsiktig med slike ord , for det kan lett havne i «feil hals» hos folk . Men her MÅ man bare ta sjansen – for dette var bare helt suverent !!

Yarrah vinner LETT i Unionskampen på Färjestad i dag , i ny vogn – og med masse krefter på lager når han passerer målstreken !  Når man vet hvor nære det var at vi aldri fikk se ham i løpsbanen igjen , er det med klump i halsen man ser ham leke seg slik med konkurrentene som i dag .

Flinkeste Yarrah har vunnet alle sine løp i år : ett i Frankrike, 2 i Norge og nå i Sverige.  Gratulerer Yarrah – du gjør travnorge stolte !!

Og Kai Johansen, da ! Kjører et løp som kunne ha vært hentet ut av læreboka til «hvordan vinne travløp» ! Også han gjør oss stolte, han ivaretar tilliten han har fått , på aller beste vis !

Gratulerer så ufattelig mye til teamet oppe i Ådalen – Team Bullern.   Gratulerer til kusk, oppdrettere og eier . Det begynner å lukte fransk mat her……….

Her er oppsummering, sakset fra Rikstoto sin sider :

rikstoto

Bilde fra seremoniplass i dag (Foto: Christofer Gerdtman)
IMG_5187

2 Svar til “LEKESTUE

  1. Å,fy fa..!!!!Det er bare så herlig med den hesten!!!!Gratulera med seieren,neste SM så ein fantastisk vinter i Frankrike med siste helg i januar som mål:)Då sjåaste me i paris,kansje opptil fleire gonger i vinter.(Hadde nokre lusinga på DD rett fram 9-8,herlig)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s