NÅR ALT BLIR FEIL

Løpet på Solvalla lørdag er historie , Yarrah pleier luftveiene hjemme i Ådal og har neppe andre bekymringer enn om det er nok mat i fatet hans 🙂

I dagens TGN kunne man lese følgende :

TGN artikkel

Man kan få det inntrykk av at teamet rundt Yarrah ikke er fornøyde med Ulf Ohsson , noe som ikke stemmer. Ulf sier selv at «det kanskje var dumt» å kjøre fram etter at han kom løs fra konkurrenten, men alle som driver med trav vet at avgjørelser i løpsbanen tas på nanosekunder, og av og til tar man feile avgjørelser. Hvorvidt dette var en av dem får vi ikke svar på , men Ulf hadde nok helt rett i uttalelsen om at YB ikke var så god som han har kjent ham før……   det vet man jo i ettertid . Man løper ikke i overlydsfart, med en konkurrent «på slep» (ingen har vunnet travløp i trykkvogn mot verdenseliten på Solvalla) og slimete hals.

Det ble et helt feil løp, men hvem skal klandres for det ? Kuskingen til Ulf var et resultat av en del uheldige omstendigheter – han kan neppe klandres for akkurat det !  Det er fort gjort å huke hjul, arbeidsuhell kalles slikt . Kusken kan etter noe slikt ikke gjøre annet enn å kjøre etter best mulig premie, og det gjorde han !  Vel, spist er spist – det kommer nye muligheter.

Avslutningsvis kan man jo lure på hvorfor det mangler kommentarer og uttalelser på kuskingen til Åke Svanstedt (som hang fast et stykke på veien) ……    Hvorfor dro han ikke ut etter at han kom seg løs ? Det var ingen på utsiden som hindret ham i det . Sosiale medier var i minuttene etter hendelsen fulle av kommentarer og spørsmål til akkurat DEN disponeringen! Å holde en konkurrent innestengt med en galopperende motstander : DET er dårlig, det !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s