BILLETTEN ER BESTILT

Yarrah’s billett til Frankrike er bestilt  🙂 Lars Moen var veldig fornøyd etter undersøkelse i dag, og jobben i banen viste en veldig opplagt og fin hest !

Norges aller beste varmblodstraver, vår internasjonale stjerne og norsk travsports flaggskip er klar for reise til Frankrike. Atter en gang skal han gjøre et forsøk på å hamle opp med de store gutta ! La oss håpe han kommer til start i PdA denne gang , og at hans uflakskvote er oppbrukt.

Mandag 6. januar om ettermiddagen, klatrer han ombord i Åby Horseliner-transporten i Gøteborg og setter kursen mot Grosbois .  Der skal han stå hos Anders Lindqvist. Vi håper vi får se flere av denne type bilder i slutten av Januar ! 🙂 (Bildet er tatt på seremoniplass etter seieren i Prix d’Luxembourg på Vincennes i 2012, med en fornøyd Trond og like fornøyd Anders, samt oppdretterne av YB )

Bonne Voyage, Yarrah !

_MG_4255

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s