UBESKRIVELIG RÅTT !!!

yarrah i paris 3YARRAH BOKO I PARIS
(Arkivfoto: mk)

En aldeles hysterisk bra travprestasjon, sto godeste Yarrah for i dag !  Dette unikumet av en hest, forfulgt av skadeproblematikk (alvorlig sogar) , reiser seg som Phønix opp av asken – og gjør det igjen !!!
Han vinner Prix d’ Belgique FOR ANDRE GANG PÅ RAD !!!   Han er kvalifisert for PdA . Han har vunnet travløp i Frankrike hver gang han har gjestet landet : ja , han er bare helt rå !!  Han har ikke startet siden oktober – og går rett ut mot verdenseliten – og setter dem på plass ! Det er intet mindre enn helt fantastisk .  Man skal heller ikke glemme kusken :  Pierre Vercruysse kjørte som om han hadde skrevet læreboka om travløp !    Iskald kusking som bare var helt fantastisk å se på . Og gleden han viste når de gikk over mål :  slikt kan man like. Gratulerer til ham 🙂

En ufattelig bra jobb, som gjøres med Yarrah i Ådalen . Team Bullern har stålkontroll, og preparerer hesten gang etter gang , til tross for både advarsler og kritikk . Mange har nok stilt seg tvilende til både matching og andre ting . Men denne kraftpakken av en hest, med en skalle som er helt sjelden , er bare ufattelig rå ! Snakk om å levere varene ! Man kan bli rørt av mindre …….

Hele teamet rundt hesten, fra veterinærer, eier, oppasser og trener : dere fortjener at vi bøyer oss i respekt for det dere gir oss av fantastisk travsport. Slikt kommer ikke av seg selv – et stort team skal til for å få hjulene til å gå rundt . Heldig er denne hesten – han har de beste .

PdB (Bildet viser Yarrah før start i dag, på boksen sammen med Darius ) Foto : JEA

For norsk travsport er dette så viktig …. og så moro 🙂 GRATULERER ALLE SAMMEN !

Her kan dere se løpet  :    HER

En samling fra dagens nyhetsbilde listes opp her

Dagbladet :    her 
VG           :    her
Aftenposten : her
TGN         :    her
Trav24      :   her
Rikstoto :      her

Hyggelige kommentarer på hjemmesiden i dag :
Fra Finland : Congrats and good luck for PdA.
Fra E. Moland : Gratulerer!
For en hest .Og for en gjeng rundt!
Takk for pengene,(som vi ikke fikk lov og ta ut)nye eu regler!
Vi er klar for PDA!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s