EN FORTJENT SPALTEPLASS

Her er årsaken til denne hjemmesiden , som ble startet for lenge siden, for å skape en plattform for en oppasser som ikke ligger «frampå med hele brøstkassa» . Han fortjener nemlig all mediedekning han kan få !   Stille, beskjeden, høflig, strukturert, blid og holder seg gjerne i bakgunnen, samt en skikkelig hestekar – det er Darius !  Ikke bare har han vært «heldig» med å få Yarrah som passhest – han har hjulpet Team Bullern å trene frem (sammen med Trond)  andre topphester lenge før Yarrah begynte å herje 🙂 . Nevner bl.a. Megaman Neo .

I dag har Rikstoto en knallflott artikkel på sine sider . En oppasser verdig !
Darius : vi ønsker deg ALL mulig lykke på søndag – måtte du få oppleve det aller største – seier i PdA !! Går det an ?? DEFINITIVT JA !!!!!   Hele Norge heier dere fram ! Du får leve en drøm de fleste bare kan ane omfanget av – nyt det – uansett hvordan det går 🙂

Klikk HER for å lese artikkelen

BONNE CHANCE 🙂
Darius (2)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s