I DAG ER DET DOKTOREN SIN TUR

Rikstoto fortsetter sine daglige presentasjoner av teamet rundt Yarrah. I dag er det veterinær Lars Moen sin tur.  En svært så viktig brikke i teamet, som har en avgjørende rolle i det faktum at Norge har en hest til start i PdA !

Teamet rundt Yarrah er proffe til fingerspissene – og det beste er at de ALLTID har Yarrah’s ve og vel som øverste prioritet . Mang en gang har de stått over fristende starter, fordi de hadde hesten i tankene …. ikke æren, premiene eller opplevelsene …. HESTEN !!  Det gjør godt rundt hjertet .

Man skal ikke glemme Anette Hafnor, som var den som reagerte først , som tok grep der de fleste kanskje ville ha oversett «småtingene» . Det er fordelen av å bruke faste veterinærer – de kjenner hesten meget godt, og kan reagere meget raskt om noe er merkelig… også på en magefølelse. Men det krever selvfølgelig at man blir hørt. Og veterinærene rundt Yarrah blir hørt – det er sikkert og visst . Man LEKER ikke butikk med disse folkene rundt seg 🙂

Deretter ble Lars Moen koblet inn, og han har hatt det overordnede ansvaret, mens Anette har fulgt opp etter hans anvisninger . HERLIG MED TEAMWORK !

Betryggende å vite at det er slik kompetanse der ute . Og at disse nå får ta del i det ultimate løpet , med sin pasient , ja det er stort ! Og vel fortjent .

Måtte de få en opplevelse som vibrerer inn i ryggsøyla på søndag – de kan sprøytes når de kommer hjem 🙂 🙂

Se artikkelen HER

Bildet er fra i fjor, da Lars Moen reiste ned til Paris for å dobbeltsjekke diagnosen som ble stilt av den franske veterinæren. De var enige, og resten er historie . Søndag er det en ny mulighet 🙂
yarrah 21 1 2013

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s