HELT HINSIDES !

yarrah Foto Eirik Stenhaug Equus MediaFoto: Eirik Stenhaug, Equus Media

Mediedekningen i Norge er enorm, alt av sosiale medier og nettsider generelt, koker over av stoff om Yarrah og om PdA . Sjelden har det vært så mye «styr» rundt en norsk travhest. Ufattelig, ja helt hinsides ! Fryktelig moro og fryktelig viktig for norsk travsport. En slik profil trenger vi, masse pressedekning og positivitet. Og stjernen selv – Yarrah – han tar det hele med knusende ro og er seg selv. Lar seg ikke vippe av pinnen, den karen nei…..   🙂

Nå er det like før , under 24 timer faktisk !  Kan han vinne ? Ja , det kan han absolutt. Men for å sitere eier : er han i pengene er jeg fornøyd. Er han på trippelen er jeg vanvittig glad ! På spørsmål om hvordan han tenker i forhold til en eventuell seier : «det tør jeg ikke tenke på» 🙂

Trond , Line og Darius har et enormt press på seg for tiden, men rolige og avbalanserte som de er, takler de dette på en måte som gjør oss alle stolte. Gode ambassadører for norsk travsport ! Vi ønsker dem en opplevelse i morgen som kjennes inn i margen ….. LENGE !!!   Lykke til 🙂

Hele Norge krysser fingrene . BONNE CHANCE, YARRAH !

En  liten samling av de siste par dagers pressedekning  :

Hegnar Online   :   HER 
VG                     :   HER  og HER 
Rikstoto             :   HER   (intervju med Anders Lindqvist )
DNT                   :   HER
A
ftenposten       :   HER
D
agbladet          :   HER
R
ikstoto              :  HER  og HER 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s