SITT LIVS VIKTIGSTE OPPGAVE ?

Ny uke – nye muligheter, heter det . Slik er det også for Yarrah Boko’s del. Og ikke minst for teamet rundt .

Søndag starter Yarrah i Prix de Paris, dette blir hans siste løp i Frankrike denne gang. Man kan trygt si at vintersesongen har vært formidabel for hans del , og vi kan uten å være for arrogante fastslå : han er en verdensstjerne ! Travnorge kan være, og ER stolte av ham .  Han gir travet i Norge fantastisk reklame, og travfrelste noen herlige opplevelser .

Prix de Paris er et knalltøft løp , over 4150 meter . Løpet er også en del av det franske Triple Crown.  Den hesten som starter i alle 3 løpene  (Prix de Amerique, France og Paris), med samme eier, med samme trener, og med samme kusk, og som har best samlet plasseringer, den får premier til eier, trener og kusk. Disse premiene er i tillegg til premien i det siste løpet, Prix de Paris (NOK 1,5 mill i første). At  Yarrah ligger godt an, det vet vi alle – han leder nemlig statistikken så langt . Dette er kanskje hans livs viktigste oppgave !!

Yarrah har det fint , han er sammen med sin beste venn og «livsledsager» Darius, bor veldig bra hos Anders Lindqvist og er frisk og rask.   Bedre forutsetninger får man knapt !

Vi ønsker masse lykke til , måtte alle involverte få feire søndagen – med både latter og litt tårer ! BONNE CHANCE, Yarrah !!  Vi har trua ………………….. !
Yarrah Boko på Jarlsberg Grand Prix 2013

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s