JEG KOMMER HJEM

Yarrah avslutter vintermeetinget i Frankrike.  Det avsluttet ikke på det viset alle hadde håpet, men : han har hatt en fantastisk vinter i Frankrike. Han har levert og levert , har gitt alle motivasjon til å ikke gi opp når det ser mørkt ut , har sørget for at opplevelsene har kommet på løpende bånd til alle oss her «på bjerget» . For dette skal vi være takknemlige . Og KJEMPESTOLTE !

Yarrah var sliten i går . Det må han få lov til. Veterinærsjekk når han kommer hjem, gir svar på om det bare var en dårlig dag . Til dette kommer vi tilbake når han er «landet» og undersøkt.

På den annen side :  han endte som nummer 3 i den prestisjefylte franske utgaven av Triple Crown . DET ER LITT AV EN PRESTASJON !!   For dette fikk han en nydelig statue i bronse

Her kan dere lese hva Rikstoto skriver på sine sider :   HER

VG skriver følgende :    HER

Yarrah starter hjemreisen i dag . Nå venter de «Ådalske skoger» , en luftegård som han kan slappe av i og være ute i så mye og lenge han vil , ferie i et par uker og ikke minst sine kjente og kjære rundt seg hele tiden .
Så til Darius og Yarrah :   VELKOMMEN HJEM – VI ER STOLTE AV DERE !  Og selvfølgelig hele teamet : dere har gjort en fantastisk jobb og skapt en positiv profil av en av verdens beste hester ! Husk på det, når man et lite øyeblikk kjenner på litt skuffelse etter et løp . En av VERDEN beste …….. !

bildeFoto: JEA

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s