YARRAH MARKEDSFØRER SPORTEN

I disse tider, med mye fokus på alt som er negativt og diverse problemer i sporten vår, er det som skal skje den 5. april om så hyggeligere. Yarrah slår et slag for å promotere travsporten, samt skape positive overskrifter langt utenfor «menigheten»

Ringerike og Hole Travselskap skal delta på Vårsleppet i Hønefoss , som arrangeres av landbruksorganisasjonene og Felleskjøpet i Hønefoss. Felleskjøpet er husvert til dette arrangementet 🙂
Omtrent 40 lag og foreninger er med på dette arrangementet som trekker ca. 2000 mennesker, alt fra husmorlag, skogeierlag, hundeklubber, til nevnte travlag som skal markedsføre travsporten. Dette blir skikkelig bonderomantikk både for store og små . Og til dette skal Yarrah stille som ambassadør ! Hvem passer vel bedre ?? Rolig og vakker, takler stress rundt seg på en enestående måte – det kan vel ikke bli bedre ? Han er en av verdens beste hester , og skal være med å kaste glans over arrangementet.

Her blir det ponniridning, rømmegrøt, kaker, vafler, musikk, fremvisning av nyfødte lam, kalver, grisunger, kyllinger og andre dyr . Det blir brødbaking, saueklipping, hovslaging og masse, masse mer .
Sportssjefen på Drammen, Tron Gravdal , stiller også opp for å markedsføre sporten, hesten, merittene til Yarrah og gleden rundt dette å holde på med travere. De stiller til og med opp med Totovogn fra banen, slik at det blir mulig å spille på hest denne dagen .

Dette blir en god gammeldags folkefest, med en verdensstjerne midt i : YARRAH BOKO !

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er viktig å komme nært innpå folket , ikke bare travfolket. Slik skapes profiler, slik lager vi folkehester. Han kan bidra til å spre glede og nysgjerrighet, ta bort noen fordommer og selvfølgelig : sjarmere folk i senk ! Slik bidrar Yarrah til å gi travsporten et positivt omdømme. Han håper flere kan bli flinke til å gjøre det samme, rundt omkring i landet. Det er viktig ! Med seg har han selvfølgelig teamet sitt fra Ådal , og hvilke positive ambassadører DET er ! 🙂  Trond, Line og Darius sørger for at en av verdens beste hester viser seg frem fra sin beste side (har han egentlig noen dårlige??) og markedsfører norsk travsport denne dagen .  Det gledes !

Bare å håpe at det blir mye presse tilstede denne dagen.   Yarrah kommer kl 10:30 den 5. april – still opp og hils ham velkommen , og kos dere med alt det andre flotte som kan oppleves denne dagen .

Yarrah 19 februa 2013

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s