LØPSUTSKRIVING

Som tidligere nevnt, skal Yarrah vise seg fram for folk flest den 5.april under vårsleppet i Hønefoss. Det blir stas.
Men han skulle så gjerne fått vise seg frem litt oftere her hjemme, på norske travbaner …. Det er ikke helt enkelt. Løpsutskrivingen gjør at det er svært få løp som er aktuelle for ham, noe som er fryktelig synd. Hvorfor er det slik ? Hvorfor er det så få løp som er skrevet ut for «eliten»?  Slik det er nå, er det bare OGP, Jarlsberg-helgen og Sørlandet som er aktuelle for ham (kan hende det kommer noen andre etterhvert) . Det er ikke slik man ønsker å ha det, men det er en realitet . Et par løp på Vestlandet er en mulighet, men reiseveien dit gjør at det er mer skånsomt å reise til Sverige for å starte.

Jarlsberg er en bane Yarrah trives veldig godt på , ja faktisk så godt at han ALDRI har tapt der 🙂 Opplegget rundt , banemannskapet, publikumet – ja alle disse sørger for at det alltid er en opplevelse å starte der. Men slik det ser ut nå, må Yarrah startet med 80 meter tillegg om han skal starte der denne søndagen i juli .  Det i seg selv er ikke et alvorlig problem, men er det slik man vil ha det ?

Er det ikke på tide å skrive ut løp på en slik måte at eliten får «brynt» seg ? Slik at de beste hestene i Norge ikke må reise til utlandet for å få rettferdige løp , eller løp som de kan «vokse på» ?  Yarrah vil gjerne gå flere løp her hjemme, men da må noe gjøres med løpsutskrivingen. KJØR DEBATT !
Yarrah Boko (214)kompr

(Foto: M.K.)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s