GLEDE TROSS ALT

Etter undersøkelsen i dag, konstateres det at gaffelbåndet til Yarrah ikke er årsaken til at han ikke er 100% . Han har rett og slett fått en liten «time-out» for litt vedlikeholdsarbeid . Sånt skjer med travhester innimellom – og på det nivået Yarrah konkurrerer er det vel ikke overraskende , etter tøff fart på Åby sist helg .  Nå droppes København og Solvalla – han skal være i topp stand til han skal glede oss alle på Bjerke i juni under OGP . 🙂 🙂

Takket være en VELDIG våken Anette Hafnor (igjen) , får man forhindret at hesten pådrar seg større skader . Dyktige Hafnor var i sin tid den som sendte opp nødbluss , noe som førte til at Yarrah’s gaffelbåndsskade ble oppdaget FØR han selv markerte denne. Tenk om alle hester hadde hatt en slik dyktig fastlege som han har !!
Og som vanlig henviser hun pasienten videre til en like dyktig Moen på Bjerke . Fantastisk team !!

Her kan dere lese Rikstoto sin artikkel :  HER

Bilder fra dyrehospitalet i dag  (foto : team Bullern)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s