ET EVENTYR KAN VÆRE OVER ……:

I går kveld måtte kretsen rundt vår alles fantastiske stjernetraver Yarrah Boko, trekke pusten dypt opptil flere ganger.
Anette Hafnor, Yarrah’s faste veterinær gjennom hele livet, måtte ta den tunge telefonsamtalen til Jan-Erik Andresen og meddele ham at hun var bekymret. Bekymret for Yarrah. Skikkelig bekymret !  Han var hoven rundt det gamle skadestedet på venstre frambein, han var halt  – og det var klart at dette ikke var bra – ikke i det hele tatt . 😦

Ny undersøkelse i dag bekrefter at det har oppstått en skade, og at dette krever en ny undersøkelse av veterinær Lars Moen på Bjerke Dyrehospital til uken .

Mange ting er usikre, men èn ting er helt på det rene : det spøker for Yarrah’s løpskarriere . Og er vi alle helt realistiske : det synes rimelig sikkert at den med stor sannsynlighet er over . Ufattelig. Og veldig, veldig trist.

Yarrah er 9 år. At karrieren hans nærmet seg slutten er også en realitet og ikke uventet. Men som med alle «finaler» , så kommer de brått på – uansett hvor mye man er forberedt på det.  Man skal dog være glad for at den alltid årvåkne Hafnor , som hun har gjort flere ganger tidligere, var våken . Takk for det , Anette. Kanskje sparte du hesten, kretsen rundt og det norske folk for en uverdig avslutning på løpskarrieren ? Hvem vet…..    Det hadde ikke vært hesten verdig å måtte forlate løpsbanen på 3 bein under OGP .

Men la oss alle huske på : om løpsskoene legges på hyllen , så har Yarrah en strålende framtid i vente – som avlshingst ! 🙂 🙂

La oss avvente , la oss håpe på mirakler og la oss glede oss over det som har vært. I mellomtiden sender vi et par gode tanker til Team Bullern, Jan-Erik og Darius l  Det er ikke fritt for at de alle er nokså nedbruttei dag .
Her følger en del saker fra media i dag :

VG      :     HER

Trav24 :     HER

TGN :        HER

Rikstoto :   HER

Bjerkebanen :  HER

Det er også svært gledelig å lese alle kommentarene på sosiale medier , ingen tvil at Yarrah har en stor tilhengerskare , og at alle ønsker Yarrah vel . Det varmer hele kretsen rundt ham 🙂

yarrah_boko__29_

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: M.K.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s