TEAM BULLERN

Teamet i Ådalen har lagt ut en nydelig «avslutningssak» på sin hjemmeside . Avslutning for løpskarrieren , men heldigvis ikke for fremtiden 🙂 Det er vi glade for !

Sakset og limt fra www.teambullern.no  :

TAKK YARRAH ! 

En fantastisk løpskarriere er over. Yarrah Boko endte med en fasit på kr. 10.440.769,- innkjørt, 35 seiere og rekorden 9,7, satt da han vant sitt kval til Elitloppet. Han har gitt oss så utrolig mange uforglemmelige øyeblikk, og vil for alltid ha en helt spesiell plass i våre hjerter. Selvsagt pga. alle hans fantastiske resultater i løpsbanen, men også for hans flotte personlighet og det herlige inividet han er, alle som har hatt gleden av å holde på med ham her vet at det er umulig å ikke bli glad i Yarrah Boko! 

Hva som er høydepunktet i Yarrahs karriere er vanskelig å si.. Elitloppskval, Prix de Belgique x 2, Harper Hanover, Svensk Mesterkap, høydepunktene er mange. Men uansett, 3. plass i Prix d’Amerique, som alltid samler alltid horder av publikum, rager høyt, det var en smått uvirkelig opplevelse! Her er feltet runden fra mål, Yarrah Boko i rygg på Maharajah.

Vi vil ikke bare takke Yarrah Boko, vi vil også rette en varm takk til Jan-Erik. Han har gitt oss tilliten til å trene Yarrah Boko fra han kom inn på stallen som forvokst åring, gjennom en til tider frustrerende unghestperiode med en del innlagte barnestreker, til han slo ut i full blomst som verdensstjerne, og frem til han nå takker av på toppen av sin karriere som 9-åring. Jan-Erik har hatt is i magen til å vente, han har alltid satt Yarrahs helse i høysetet og latt Trond bygge ham opp med et langsiktig perspektiv. 

Selv om det er fryktelig tungt at karrieren nå er over, så har vi jo hele tiden vært klar over at alt om har skjedd etter den første skaden har vært for en bonus å regne. Vi har opplevd så utrolig mye moro sammen med Yarrah Boko og Jan-Erik, vi har så mange gode minner å ta med oss videre, det har rett og slett vært et eventyr som vi er evig takknemlig for å ha fått være en del av.

hj

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s