YARRAH PROFILERES

Som vi alle vet, skal Yarrah i avl i 2015 . I den forbindelse, profileres han bl.a. under auksjonen under klasseløpshelgen. Ved siden av storskjermen i auksjonsteltet, kommer det til å henge et stort bilde av ham.
Ingenting å si på størrelsen, iallefall 🙂

I tillegg skal det auksjoneres bort et «nummer» med Yarrah , og vinneren kan selv bestemme om de vil bruke frossen eller fersk sperma når den tid kommer. Beløpet som kommer i nn, går uavkortet inn i Bjerkes samarbeidsprosjekt med Radiumhospitalet. Så oppfordringen er : ta ut storlommeboken, og by ! Pengene går til et viktig og verdig prosjekt!

Det kommer til å se omtrent slik ut :

bilde5

I tillegg skal han profileres på banen på Bjerke . Der kommer det opp et skilt som ikke er mindre enn 6 meter langt !  Dette skiltet skal stå ved mål, og forblir der ut 2017 🙂  Vi gleder oss over det faktum at man på Bjerke kan hvile øynene på Yarrah i lang tid fremover 🙂  Slik kommer det til å se ut :

skilt2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s