SISTE NYTT PÅ YARRAH-FRONTEN

Foreløpig er det stille rundt Yarrah Boko, men det håper vi endrer seg når våren er i anmarsj ! 🙂 Da er det klart for hoppeeiere til å begynne med bedekking/inseminasjoner . Rapportene fra Sverige er svært bra . Det skrytes av hans oppførsel, han oppfører seg som den kongen han er , kvaliteten på spermen er svært bra og alle er fornøyde 🙂   Han tappes regelmessig, og dosene bare øker i antall – det regnes med at man har en plass mellom 250 og 300 doser ved årsskiftet .  Dosene ved hver tapping er også høyere enn hos mange  , så dette lover svært så godt !Yarrah i Sverige 2

En annen svært så hyggelig nyhet, er at finalen i Gulldivisjonen på Bjerke,  som går av stabelen den 14. april 2015 får det velklingende navnet : YARRAH BOKO’S ÆRESLØP .  Det er en flott anerkjennelse , og kretsen rundt Yarrah er svært stolte .

Men allerede førstkommende lørdag kan han få en pris :  Oslo og Akershus Travforbund avholder sin «Årets Hestegalla». Der er Yarrah nominert som «Årets Eldre Varmblods»  for hingster/vallaker : Les mer HER   Det blir spennende 🙂 Yarrah Boko 1

GOD HELG ALLE SAMMEN !
Hilsen Yarrah Boko

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s