NOEN BEDRE ?

Her kan du lese hva Trav24 har lagt ut på siden sin . Argumentene for å bruke Yarrah Boko i avlen er pent opplistet  🙂 Ikke mange norske hester som kan skryte av å ha vunnet storløp på Vincennes 4 år på rad !!!!  Hmmmmm….  korrigering : Det er faktisk INGEN «ikke-franske» hester som har vunnet storløp på Vincennes 4 år på rad 🙂 🙂 🙂    I tillegg er det faktum at Yarrah er den hesten som har åpnet raskest på Vincennes NOEN GANG !!!    Han har skrevet  travhistorie –    vi er spente på avkommene hans 🙂

LES ARTIKKELEN HER

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s