EN NY YARRAH ?

Nei, det kommer aldri til å bli en ny Yarrah , for han var en særegen og unik løpshest, som nå er en unik avlshingst . Første årgang fødes på løpende bånd, alt er nytt, ingen vet hvordan han avler – men èn ting vet vi : han er en unntakshest også når det gjelder avlsbiten !  Hingsteholder skryter av kvaliteten på «varene» hans : han leverer dobbelt som mange «rumpetroll» i en dose, som alle de andre store navnene på stutteriet !

Denne lille hingsten er nettopp født, og den er litt spesiell : Jan-Erik har nemlig leid moren – Beverly Boko. Og hun har vært nevnt tidligere her på hjemmesiden : hun er ingen hvem-som-helst . Ei klassemerr ! Og nå har hun altså skaffet Jan-Erik og et par av hans beste kompiser en liten hingst etter Yarrah . Kan denne lille skapningen sørge for å bringe dem gleder om et par-tre år ?  Det håper vi inderlig .

Hva skal så denne flotte traveren hete ? Hmmmmm…….   mulig navn allerede er funnet, men legg gjerne en kommentar i kommentarfeltet – kanskje kan akkurat DU bidra til at han får et verdig navn ? Kanskje kan nettopp DU bli «gudmor» eller «gudfar» og stå på sidelinjen når den vinner sitt første løp (?) , og si : «det var JEG som fant navn til den» 🙂 🙂

Undertegnede har allerede tenkt ut sitt bidrag : Yarrah’s Legacy  🙂 🙂

Beverly Boko

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s