Roald A. Boko

Får vi presentere ett av Yarrah’s fremtidshåp ?   Det er Roald A. Boko, etter Yarrah og Beverly Boko . Vi har tidligere skrevet om henne og om avkommet, men her er litt oppdatering . Jan-Erik har nemlig vært på en liten rundtur, besøkt Roald (som står på Norrby Säteri i Sverige, men skal til Norge etterhvert).

Roald A. Boko , er oppkalt etter en  kjent Oppegård-personlighet : nemlig Roald Amundsen . Også hovedeier i Roald A., er fra Oppegård. Jan-Erik har riktignok en venn med på laget ( Terje Lundefaret) med en mindre andel

Ingar Hagen, bosatt på Løvald i nærheten av Holmestrand , driver med oppdrett av travere . Også han har et par Yarrah-avkom . Og han bekrefter : iskalde i hodet og svært tillitsfulle , disse avkommene . Det gleder man seg over å høre : husk : plutselig er det våren 2017 – og nye føll skal lages . På tide å tenke på hvem som skal bli far til «ditt føll» ?

På bildet er Yarrah sine avkom til Jan-Eriks høyre side yb-avkom

img_4012

ROALD A. BOKO

img_4005

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s