OM MEG

Slik begynte det hele

Jeg ble født 7. mai 2005 hos oppdretteren, Boko Stables Sweden AB, som holder til ute på Ekerö, like utenfor Stockholm.

Jan-Erik Andresen kjøpte MEG som åring på Elitauktionen i Stockholm fredag 26. mai 2006, og jeg ble kjøpt inn for «latterlige» SEK 168.000,-, eller omregnet ca NOK 143.000,-.

Som Jan-Erik selv sier: «I dag kan jeg si at det er den beste investeringen jeg har gjort på hestefronten noen gang! «

Noe av grunnen til at jeg ble så billig var at jeg hadde et sår på det ene benet. Såret var nesten ikke synlig, men det gjorde at jeg ikke beveget meg særlig pent. Så mange trodde kanskje at jeg hadde feil på beintøyet…. HVOR FEIL MAN KAN TA !!!
Dagen etter ble jeg transportert til Norge og satt på utegang på en gård ved Randsfjorden, inntil jeg kom i trening hos Trond Anderssen på sensommeren 2006.

Siden den gang har det jo bare gått slag i slag…… Darius fikk oppasser-jobben , og er min følgesvenn.  Trond «Bullern» Anderssen er treneren min og Line Bergsund er alles administrerende direktør !

8 Svar til “OM MEG

  1. Takk for flott innsats i unionskampen, du var strålende Yarrah! Håper du holder deg frisk nå, så du kan vise flere bakskoene! Heier på deg, du er best!

  2. I dag ramla det ned ei flott T-shirt i postkassen min,på den var det bilete og tekst av deg,der du vant prix de belgique og Svensk mesterskap.Hels til din eigar og til ho som driv denne flotte sida.Det er begge noen utrulig hyggelige og inkluderande folk som ein føler det er moro å vera i lag med.

    -Krya på nå,så du rekk å bli frisk til vårens eventyr,me treng ein hest som deg her til lands.:)

    • Tusen hjertelig takk for din hilsen , det er riktig hyggelig med slike meldinger. Håper at dere står på sidelinjen og roper HØYT neste gang jeg prøver meg på å vinne et travløp – da skal jeg hilse på dere 🙂 Det går bra med meg, og alle rundt meg passer på – jeg har ikke gitt meg ennå 🙂 🙂 Skal overbringe hilsningene .

      Hilsen Yarrah

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s